Hud & Kropp > Hudpleie for Menn

Eksklusiv samling av hudpleieprodukter for menn

Å holde huden fuktet og nærende er like viktig for menn som for kvinner. Det er derfor vi på Ashta tilbyr en samling av hudpleie for menn som også har nytte av å ha en velbalansert myk hud. Himalaya Pimple Clear Neem Face Wash er en såpefri ansiktsvask med urtepreparat som bidrar til å bekjempe akne hos menn. Det er en blanding av neem og naturlige salicyl ekstrakter som har antibakterielle og antiseptiske egenskaper for å bekjempe akne.

Himalayan Men Intense Oil Clear Citron Face Wash er også et såpefri, urtepreparat som forsiktig renser ansiktet og fjerner overflødig olje. Den inneholder sitron og indiske piletre som bidrar til å fjerne overflødig olje og forurensninger. Etter at du har brukt disse produktene, vil du være sikker på å føle forskjellen. Vi foreslår at du ser på vårt produktsortiment for å lære mer om dem. Vi håper du vil være fornøyd med ditt kjøp og vil komme tilbake neste gang.


Art.nr: SMF01
Himalaya Anti-akne Ansiktsvask for menn
Himalaya Anti-akne Ansiktsvask for menn er en såpe-fri, naturlig formulering som bidrar til å bekjempe kviser. Antibakterielle og antiseptiske egenskaper av Neem og Naturlige Salisylsyre ekstrakt effektivt bekjempe kviser. Himalaya ansiktvask spesial utviklet som hudpleie for menn.

Viktige ingredienser:
NEEM bekjemper effektivt hudinfeksjoner, utslett, kviser og mørke flekker.
NATURLIG SALISYLSYRE ekstrakt bidrar til å rense porene og forhindre hude skader forørsaket av akne.

50mlPris: 80.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SMF02
Himalaya Ansiktsvask mot fet hud for menn
Himalaya Ansiktsvask mot fet hud for menn er en såpe-fri, naturlig formulering som skønsomt renser ansiktet og fjerner overflødig olje. Den er beriket med sitron og indiske piletre som hjelper mot fet hud og urenheter .


Viktige ingredienser:
INDISKE PILETRE bark ekstrakt er rik på polyfenoler, som er kjent for hudkondisjonerende og beskyttende egenskaper. Planten har også antimikrobielle og snerpende egenskaper efteson den er rik på tanniner. Indiske piletre har tradisjonelt blitt brukt til å akselerere sårheling og behandling av hudsykdommer.

SITRONSKALL ekstrakt er et velkjent astringerende middel. Rik på flavonoider, sitron oppviser enestående krympende og absorberende egenskaper, fjerner overflødig olje. Det har også antimikrobielle og rensende egenskaper.

50mlPris: 80.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SMF03
Himalaya Lakris Ansiktsvask for menn
Himalaya Lakris Ansiktsvask for menn er en såpe-fri, naturlig formulering som skönsomt renser ansiktet. Det er en fin blanding av lakris, alfalfa og Wood Apple tre som bidrar til å forbedre hudfarge og naturlig glød.

Viktige ingredienser:
LAKRIS inneholder glycyrrhetic syre og flavonoider som har beroligende og antioksidantegenskaper . Anvendt lokalt, lakris bidrar til å lindre kløe, hevelse, og forbedrer hudens tone.
ALFALFA er naturlig kilde til vitaminer som bidrar til å opprettholde hudens helse. Urten har antioksidant fordeler og er en hudkondisjonerende middel.
WOOD EPELSKALL pulver forsiktig exfolierer døde hudceller, noe som resulterer i en mild, ikke-kjemisk, sliping.

50mlPris: 80.00 NOK (Ekskl.mva)
BACK TO TOP