Permanent Makeup > Farger/Pigmenter > Grace Pigmenter

Grace farger er formulert i henhold med de godkjente MHRA-, CTPA- og EC-fargestofflistene og andre ingredienser, for å produsere sikre produkter brukt i Permanent Makeup-bransjen.Grace Pigmenter er farger som fungerer med både manuelt verktøy og maskiner, alle teknikker og nåler. Pigmentene har konsentrert konsistens som resulterer i rike og lengre varige farger etter legning. De tørker ikke for fort, ikke for tykke eller for tynne og gir fantastiske resultater. Testet og godkjent av mange Permanent Makeup artister over hele verden. Grace Pigmenter er sertifisertvegansk og testes aldri på dyr.Selv om vi prøvde vårt beste for å vise de sanne tonene til pigmentene, er de ikke en eksakt skildring av farger på nettstedet.MSDS er tilgjengelige på forespørsel.


Art.nr: PPG02
Grace Black Micro Pigment
Black Micro Pigment brykes for myk svart eyeliner og forbedring av vippe linjer som passer for alle hudtyper. Vil resultere i dramatisk kontrast mot lyse øyenfarger.

15ml

Pris: 280.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: PPG03
Grace BLACK COFFEE Micro pigment
Rikt medium brun farge, litt mørkere og kaldere enn Light Coffee. Lyse opp med Smoky Gray, Light Coffee, Khaki. Mørke med Deep Coffee eller Black Brown. For å legge til litt varme bruk Bronze, Ogange Coffee.

15ml

Pris: 280.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: PPG04
Grace BRONZE Micro Pigment
En varm lys blond farge. Kan brukes direkte til kunder med kalde hudtyper. Dråpe av Yellow eller Red Orange vil gi fargen mer varme.

15ml

Pris: 280.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: PPG05
Grace BROWN COFFEE Micro Pigment
En mørk brun øyebrynfarge. Lyse opp med Smoky Gray, Bronze. Bland med Bronze, Yellow for å lyse opp og tilsette varme. Gjør mørkere med Black Brown.

15ml

Pris: 280.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: PPG06
Grace CHOCOLATE Micro Pigment
En rik medium brun øyebrynfarge. Dette er en populær brynefarge som resulterer i en vakker naturlig tone når den leges.


15ml

Pris: 280.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: PPG01
Grace BLACK BROWN Micro Pigment
Mørk svart-brun farge. Dette er en kald tonefarge og kan heles til utseendet av en rik svart eller svart brun. For å forhindre asking, tilsett Bronse eller Orange eller Orange Coffee, spesielt for kalde hudtyper. Black Brown kan også brukes til en mørk brun eyelinerfarge og gjøre andre farger mørkere.

15ml

Pris: 280.00 NOK (Ekskl.mva)
BACK TO TOP