Hud & Kropp > Ansikt >  Ansiktsvask

Ansiktsvask som skader ikke din hud

Ansiktsvask er å fjerne smuss og sminke uten å skade huden din. Den må passe din hudtype. Å velge et skikkelig ansiktsvask etter hudtype er svært viktig. Behovet for tørr hud skiller seg fra den fete huden. Ved å holde det i bakhodet, tilbyr vi forskjellige ansiktsvask som passer til forskjellige hudtyper, som forynger og letter huden og gir en naturlig og sunn glød. Noen av dem er beriket med safran, som har anti-inflammatorisk effekt; granatepler gir ernæring, agurk beroliger, mynt kjøler huden din og så videre.

Å velge riktig ansiktsvask er en krevende oppgave, men vi løser dette problemet når vi velger å ha det beste på vår liste som passer til alles budsjett. Bla gjennom vår hjemmeside for å lære deg mer om ulike ansiktsrelaterte produkter vi har for deg idag!


Art.nr: SFW13
TEA TREE EXFOLIATING FACIAL WASH
Facial Cleanser med te tre olje.
Dyp renser og fukter huden uten tørking.
Passer til alle hudtyper.

150ml


Pris: 48.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SFW01
Himalaya Rengjørende Ansiktsvask
Spesielt formulert for å gi deg en klar og problemfri hud. En såpefri, daglig ansiktsvask gel renser huden ved å fjerne overflødig olje og urenheter uten over-tørking. Neem, velkjent for sine rensende og antibakterielle egenskaper. Kombinert med gurkemeie, hjelper det å kontrollere akne og kviser som etterlater huden myk, klar, uthvilt og problemfritt .


Basingredienser: Neem, gurkemeie.

Bruksanvisning :
Fukt ansiktet og massere over, unngå den delikate huden rundt øynene. Vask og tørk. For best resultat, også bruk Rengjørende Neem Scrub og Rengjørende Neem Mask.

Pakningsstørrelse : 50 ml


Pris: 56.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SFW02
Himalaya Aprikos ansiktsvask
Himalaya Djup Rengjøring Aprikos ansiktsvask skånsomt fjerner døde hudceller og renser porer for å avdekke mykere og glattere hud. Det eliminerer hudormer og hindrer kviser fra å komme tilbake.

Beriket med godhet av Røde Linser, Aprikos, Sitron og Honning. Etterlater huden dypt renset og fuktet.

Viktige ingredienser:
Røde linser beriket med proteiner, forbedrer hudfarge og gir huden en helt naturlig glød.

Aprikos granulater forsiktig eksfolierer døde hudceller, bringer tilbake hudens naturlige glød.

Neem er et utmerket hudpleie ingrediens kjent for sine antibakterielle egenskaper. Det forbedrer generell hudens helse og immunforsvar , bekjemper bakterielle infeksjoner som kviser, byller og sår.

Aloe Vera, kjent for sine flere helbredende egenskaper, rik på enzymer, polysakkarider og næringsstoffer som viser antibakteriell og soppdrepende handling. Aloe Vera hjelper huden å beholde sin naturlige fuktighet.

50ml


Pris: 56.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SFW03
Himalaya Saffron ansiktsvask
Himalaya Saffron ansiktsvask
er en såpe-fri, formulering som forynger huden, gir en sunn, naturlig glød. Beriket med Saffron. Forbedrer huden, gir ansiktet en lysere og klarere tone. Granateple gir næring, Mint kjøler og agurk roer ned huden og etterlater den frisk.

Viktige ingredienser:

AGURK er en utmerket toner fordi det umiddelbart trekker inn åpnede porer. De rike antioksidanter som finnes i agurk forynger huden og etterlater den myk og glatt.

POMEGRANATE er en rik kilde til polyfenoler. Kraftig antioksidant som beskytter mot frie radikaler som genereres av miljøet. Granateple mykgjør, fukter og gir næring til huden.

MINT er en antiseptisk og en utmerket hudrensingsprodukt. Det lindrer huden, kurer infeksjoner og lindrer kløe. Det er også en effektiv behandling for akne og kan brukes for behandling av insektbitt .

SAFFRON er et luksuriøst urt som har vært brukt i hudpleie i århundrer for å få en lysere hudfarge. Den antibakterielle eiendom av Saffron dreper bakterier, hjelper behandle infeksjoner.


50ml


Pris: 60.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SFW04
Himalaya Olje Clear Lemon Anskitsvask
Himalaya's Olje Clear Sitron ansiktsvask er en såpefri, urteformulering som forsiktig renser ansiktet ditt og fjerner overflødig olje. Blandet med sitron, astringent, kjølemiddel og honning, som har naturlige, dype rensegenskaper. Ansiktsvask gjør huden ren uten å gjøre den tørr og strukket.

Viktige ingredienser:
SITRON har en helhetlig beroligende og astringent effekt. Sitronsyre lyser opp og myker huden din. Det hjelper også å fade fregner, alder flekker og eliminerer hudormer. Sitron fjerner smuss og gjør huden smidig og glatt.
HONNING er veldig gunstig for huden, som tiltrekker vann for å opprettholde fuktighet og gi næring til huden. Det er også et naturlig antiseptisk middel fordi det inneholder antimikrobielle midler som dreper bakterier.

50ml


Pris: 56.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SFW05
Himalaya Fuktighetsgivende Aloe Vera Ansiktsvask
Himalaya's Fuktighetsgivende Aloe Vera Ansiksvask er en såpefri formulering som etterfyller tapt fuktighet fra huden din etter hver vask. Beriket med agurk som avkjøler og beroliger mens Aloe Vera toner og myker huden din. Fuktighetsgivende Aloe Vera Ansiktsvask kombinerer naturlige ingredienser for å rense huden din, slik at den føles frisk og glødende.

Viktige ingredienser:
AGURK er en utmerket toner som umiddelbart strammer åpne porer. De rikelige antioksidanter i agurk forynger huden og lar den føles myk og glatt.

ALOE VERA, kjent for sine mange helbredende egenskaper, er rik på enzymer, polysakkarider og næringsstoffer som viser antibakteriell og antifungal virkning. Dens mykgjørende og intense fuktighetsgivende egenskaper gir næring til huden.

50ml


Pris: 56.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SFW06
Naturlig Neem ansiktsvask
Denne ansiktsvask har ingredienser hentet fra naturlige kilder som har terapeutiske egenskaper og bidrar til å bekjempe kviser, flekker. Ansiktsvask også fjerner urenheter, overflateceller og forbedrer hudfarge.

Aktive ingredienser:
Neem ekst., Sitron ext., Te tre ext. & Rosemary olje.

120ml


Pris: 120.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SFW07
Jordbær ansiktsvask
Vitenskapelig formulert ansiktsvask inneholder verdifulle botaniske ekstrakter og spesielle granulater som bidrar til en myk, silkeaktig og glødende hud.

Aktive ingredienser:
Jordbær ext., Jojoba ext., Olive

50ml


Pris: 60.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SFW08
Te Tre oljekontroll ansiktsvask
Denne oljekontroll ansiktsvask er for fet og sensitiv hud. Den dype renser huden, fjerner overflødig olje og bidrar til å kontrollere akne og kviser.

Aktive ingredienser:
Te Tre Ext., Sitron Ext., Vitamin E, Oliven.

120ml


Pris: 112.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SFW09
Papaya Ansiktsvask
Den inneholder dyrebare urteekstrakter som renser huden i dybden og bidrar til å oppnå en klar matte hud. Det holder huden ren og jevnt tonet.

Aktive ingredienser:
Papaya frukt enzym, Blåbær frukt ekstrakt, Drue blad ekstrakt, Tranebær frukt ekstrakt, Vannmelon frukt ekstrakt.

120ml


Pris: 112.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SFW10
De-Tan Ansiktsvask
Denne ansiktsvasken produseres med hjelp av vitenskap og sørger for at hver ingrediens som brukes, ikke mister sine egenskaper under fremstillings prosessen. En utmerket oppskrift som gjør mulig å fjerne soling og mørke flekker på grunn av ulike miljøfaktorer. Det bidrar til bedre hud klarhet, gjør den myk, glatt og synlig lysere.

Aktive ingredienser:
Aloe Vera ekstrakt, Grønn Te Blad ekstrakt, Kirsebær extrakt, Gulrot Ekstrakt, Bjørnebær ekstrakt.

120ml


Pris: 112.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SFW11
Kaya Kalp Neem Ansiktsvask
Beriket med Neem som kjent for sine antibakterielle egenskaper og blitt brukt til å behandle alle slags hudproblemer i tusen år anses å være like, eller enda bedre enn Aloe i dets helbredende egenskaper.

100ml


Pris: 92.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SFW12
Pearl Whitening Ansiktsvask
Denne perleblekkende ansiktsvask fjerner effektivt urenheter, bidrar til å lyse opp misfarginger, opprettholder lys hud.

Aktive ingredienser:
Perlepulver, Bjørnebær frukt ekstrakt, Lakritsyrakstrakt , Soya protein ekstrakt.

60ml


Pris: 160.00 NOK (Ekskl.mva)
BACK TO TOP