Hud & Kropp > Ansikt > Rengjøring / Toner

Ta vare på huden din med ansiktsrensing og toner

Noen ganger ser det veldig vanskelig å bekjempe hudproblemer. Noen ganger kan dine beste toner eller fuktighetskremer til fet eller tørr hud, dine pålitelige lotioner som ville minimere overflødig olje på ansiktet ikke fungerer i det hele tatt! Du har kjøpt produkter som ikke passer for deg! Det eneste som kan hjelpe, er å finne det som passer til huden din. Her på Ashta har vi en rekke ansiktsrensing og toner.

Ulike produkter inneholder forskjellige ingredienser og har derfor forskjellige egenskaper. Så velg klokt i henhold til dine hudbehov! Bla gjennom denne kategorien for å finne ut om ulike typer av toner / rengjøringsmiddel som vi har i vårt lager for å dekke dine behov.

På Ashta forsøker vi å levere produkter av høy kvalitet til rimelige priser. Disse produktene kommer fra kjente leverandører og har virkelig muligheten til å oppfylle dine forventninger.


Art.nr: SCT01
Sitrus Rengjørings melk
For normal til tørr hud

En mild ansiktsrens inneholder verdifulle urteekstrakter som renser huden i dybden og bidrar til å oppnå en klar matt hud. Det holder hudfarge ren og jevnt tonet.

Aktive ingredienser:
Lemon ext., Mandelolje , Solsikkeolje .

200mlPris: 186.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SCT02
Rose Hud Toner
Den inneholder ren rose ekstrakt sammen med spesielle urter som bidrar til å øke hudens evne til å bevare fuktighet, redusere forstørrede porer for at bevare ren og klar hy.

Aktive ingredienser: roseblader , Sage, sitrongress , kamille.

200ml


Pris: 176.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SCT03
Agurk Hud Toner
Det frisker og toner huden uten å fjerne naturlige oljer. Det lindrer irritasjon, øker hudens evne til å beholde fuktighet, fjerner overflødig olje og bidrar til å redusere forstørrede porer for en ren og klar hud.

Aktive ingredienser:
Agurk ekstrakt, Sage, Aloe Vera, Kamille

200mlPris: 176.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SCT04
MOON Sandalwood cleansing Milk
A light cleanser especially developed for oily skin. It deep cleanses pores and controls sebum build-up preventing acne, rashes and pimples.

Directions : Apply in circular motion on face and neck, leave on for a few minutes and wipe off gently with cotton.

For Normal Skin

75ml


Pris: 116.00 NOK (Ekskl.mva)
BACK TO TOP