Permanent Makeup > Bedøvelse

Bedøvelse for Permanent Make Up-prosedyre

Å ta en tatovering på kroppen kan sikkert være et mareritt for mange på grunn av smerte. Det spiller ingen rolle om du er en sterk person eller en vanlig person, det gjør vondt for å få en tatovering. Dette er akkurat når et bedøvelsesmiddel kommer inn i bildet. En av hovedgrunnene til at hvorfor folk ikke tatoverer seg, er på grunn av smerten forbundet med prosedyren. Spesielt gjelder det kosmetisk tatovering av svært følsomt ansiktsområde. Bedøvelse i dette tilfellet er et must. Den brukes 20-60 minutter før eller under en sesjon for å gi kunden lindring under tatovering, og oppfordre dem til å komme tilbake for mer når de innser hvor minimal smerte er under prosessen. Gi kundene dine en opplevelse av smertefri tatovering ved hjelp av de fantastiske produktene vi tilbyr i vår nettbutikk som brukes av mange profesjonelle teknikere i bransjen. Våre produkter er trygge og kan brukes som en midlertidig lindring for smerte og hevelse på grunn av tatovering, permanent make up, peircing, voksing eller annen smertefølsom prosedyre._________________________________________________Gi tid for bedøvelse å jobbe! Hvis du planlegger å gjennomføre behandlingen som skal ta lengre tid, la bedøvelsen sitte lenger, opp til en time. (gjelder krem / gel anestesi) For å spare tid, gi kunder krem hjem i en beholder med så mye mengde av kremen som nødvendig. Be kunden å bruke salven 30-45 minutter før avtalte tid. Forklare hvordan han / hun skal gjøre det. Be om å bruke plastfolie. Anbefales ikke at kunden utfører det selv om behandlingen skall være på øyeområde. Når kunden er allerede hos deg, kan du sette salven igjen for en kort stund før behandlingen. Selvfølgelig, hvis han / hun bor en time unna salongen din og må ta en offentlig transport dette tipset er ikke det beste!


Art.nr: PAN17
UNIQUE Liquid Anesthetic
For Permanent Makeup og tatovering.

Brukes før og under prosedyren.

Instruksjoner:
Desinfiser huden.
Straka ut leppene (andre område) med fingrene, påfør flytende bedøvelse med hjelp av en bomullspinne .
Gjør dette gjentatte ganger i 2 minutter. Legg merke til tid og vente 4-6 minutter.
En annen måte å bruke flytende bedøvelse er å legge en tynn bomullspute som er godt impregnert med bedøvelse væske på et behandlingsområde og la den ligge i 20-30 min. For bedre resultat dekk bomullspute med en plastfilm.

Flytende bedøvelse kan brukes til øyebryn , lepper, og andre områder. Ikke egnet for øyelokke siden det kan dryppe inn i øynene. Bruk bedøvende krem i stedet.
Tips: Påfør bedøvelse gjentatte ganger og gi lengre virknings tid for bedre bedøvnings resultat.


Dominerende ingredienser: 6% Lidokain, Prilocaine

20ml

Pris: 386.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: PAN13
Leppe Bomull servietter
Bomull servietter brukes til påføring av væske bedøvelse på leppene.

Tynt lag med bomull passer perfekt til leppeform.
Tips: kutt en serviett i to deler for å bruke til øyebryns bedøvning.

50stk / posePris: 48.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: PAN19
J-PRO Bedøvende Krem
Bedøvelse spesielt utviklet for å lindre smerter og ubehag som oppleves under Tatovering, Permanent Makeup, Piercing, Laser fjerning av tatovering eller voksing.
Ikke-fet, vannbasert.

Hovedingrediensene: Lidokain 5%, prilokain 1%, krem base.

10ml/tube
Pris: 188.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: PAN07
Eye Anesthetic Cream
«Eye Anesthetic cream»
er spesielt utviklet for påføring på øyelokkets område.
Den kan også brukes på bryn,lepper eller andre deler av kroppen.

Hovedingredienser: 5% lidokain, 5% prilokain og 3% benzocaine

Pakking: 10g/tubePris: 188.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: PAN09
Super Numb Anesthetic
Denne krem bedøvelse er spesielt utviklet for å lindre smerter og ubehag som oppleves under tatovering, Permanent Makeup, piercing, laser fjerning av tatovering eller voksing.
Ikke-fet, vannbasert.

10ml/tubePris: 188.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: PAN01
Tag # 45 Gel Bedøvelse
Tag # 45 Gel lokalbedøvelse
bidrar til å kontrollere smerte og hevelse og skal påføres i midten av-prosedyren på sprukken hud. Dette produktet inneholder 4% lidokain og epinefrin og sørger for at dine kunder ikke trenger å lide under en lang prosedyre.

Brukes for: tatovering, permanent kosmetikk.


30ml flaske


Pris: 320.00 NOK (Ekskl.mva)
BACK TO TOP