Hud & Kropp > Ansikt > Skin Renewal / Behandling

Hudfornyelse behandling produkter for din hud

Hold huden din jevn og velnæret med et bredt utvalg av hudpleieprodukter tilgjengelige på Ashta. For å holde huden naturlig glødende og godt behandlet, tilbyr vi en rekke hudfornyelsesprodukter for ulike behov. Gurkemeie krem, Tea Tree gel mot hud flekker, rynke krem, perle ansiktskrem, anti-akne krem ​​og lignende produkter. Gurkemeiekrem gir god behandling for akne,  flekker og hyppige hudinfeksjoner. Gel mot flekker har også en rekke av gode effekter og antiseptiske egenskaper. Det bidrar til å redusere flekker og porer som er blokkerte av bakterier og påvirker hudkvaliteten. Du kan hjelpe huden din til å forbedre hudtonen og øke hastigheten på cellefornyelsesprosessen med rynkekrem som bidrar til å minimere fine linjer, rynker og forbedre hudens elastisitet.

De fleste av disse produktene som tilbys her, er formulert av naturlige ingredienser, som er en klassisk blanding av urter og botaniske ekstrakter. Disse hudfornyelsesbehandlingsprodukter bidrar til bedre huden, redusert utseendet av misfarging fra forurensning osv. Vi foreslår at du prøver disse naturlige hudfornyelsesprodukter og ser forskjellen som det medfører.


Art.nr: STR09
Gurkemeie krem
Vicco gurkemeiekrem er uvurderlig i hindring og helbredelse av akne, kviser, blemmer og andre hudinfeksjoner.

Gurkemeie har en rekke egenskaper som en ansikts-kosmetikk for kvinner, og til og med i behandling av skader pga dess antiseptiske egenskaper. Gurkemeie egenskaper og Sandeltre Vicco Turmeric Skin Cream gjør huden strålende. Det beskytter huden mot solens ultrafiolette stråler og motvirker hudpigmenteringen.

Les mer:
https://www.diabeticpick.com/blog/benefits-of-vicco-turmeric-cream/


Pris: 86.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: STR08
Tea tree gel mot hudflekker
Skjønnhetsformler Tea Tree Oil stammer fra Australia til et naturlig antibakterielt middel som antas å ha en rekke fordelaktige effekter og antiseptiske egenskaper.

Reduserer flekker, blemmer og porer som blokeres av bakterier. Den klare gelen er formulert med beroligende Witch Hazel, forfriskende Menthol og Peppermynte.

30ml

Pris: 48.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SRT01
Anti-aldring krem
Ayurvedisk krem.
Jovees ayurvedisk anti-aging formuleringen inneholder Mandel, Ginseng, Honning, Vitamin E og andre kraftige urte ekstrakter som vil bidra til å akselerere cellefornyelse prosessen, minimere forekomsten av fine linjer, rynker og forbedre hudens tone. Det hjelper også å forbedre hudens elastisitet å gi den en smidig, klar og yngre utseende.

Aktive ingredienser: Mandelolje , Ginseng ext, Olivenolje, Solsikkeolje, Kokosolje , Renset vann.

60g


Pris: 116.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SRT02
Krem mot pigmentflekker
Ayurvedisk krem.
Dette ayurvedisk formulering utviklet vitenskapelig ved hjelp av state -av-the-art produksjonsprosesser som ikke demper egenskaper til de ingrediensene som brukes i denne formuleringen. Dens naturlige fuktighetsgivende egenskaper sammen med blanding av urter og botaniske ekstrakter bidrar til å finjustere hud tone, minimere pigmentmerker og klare flekker. Det hjelper også å forbedre hudens klarhet og reduserer synligheten av misfarging.

Aktive ingredienser:
Olivenolje, Mandelolje , Saffron, Drue frø, Kokos olje.

60gPris: 128.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SRT03
Pearl Whitening Ansikts Krem
Pearl Whitening ansikts Krem
Denne Pearl ansikts krem bidrar til å redusere produksjonen av melanin, forynger hudceller og gjør huden synlig lysere og jevnt tonet.

Aktive ingredienser:
Perle pulver, Mulberry, lakris, Bearberry , Aloe vera juice, Sandal ekstrakt, Rose vann, avokado olje, jojoba olje og mandelolje .

60gPris: 228.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SRT04
Neem & Long Pepper Anti akne & kviser krem
Ayurvedisk krem.
Det er resultatet av en omfattende forskning basert på naturoterapi for å hjelpe at kontrollere og kurere akne. Kremen inneholder verdifulle urteekstrakter mot akne og hindre forekomst, bidrar til å oppnå en klar og jevn hudfarge.

Aktive ingredienser:
Neem olje, lang pepper, te tre, rød sandeltre, fedd olje.

60gPris: 128.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SRT05
Himalaya ANTI-WRINKLE CREAM
Himalaya Herbals Anti-Wrinkle Cream er en perfekt løsning for yngre hud. Kremen dypt penetrerer huden og tilbyr tre viktige fordeler å holde bekymringslinjer unna:

-Reduserer Fine linjer og rynker
-Fukter huden
-Hjelper Redusere pigmentflekker

Viktige ingredienser:
ALOE VERA, kjent for sine mange helbredende egenskaper, er rikt på polysakkarider og næringsstoffer som viser antibakteriell og soppdrepende heffekt. Dens fuktighetsgivende , mykgjørende egenskaper gir næring til huden og holder den myk og smidig hele dagen.

DRUE er rik på AHA (Alpha Hydroxy Acids) som reduserer rynker og fine linjer.

Anti-Wrinkle Krem er dermatologisk testet, ikke- komedogenisk, fri fra mineraloljer og parabener og allergivennlig .

50g


Pris: 200.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SRT06
CLEAR COMPLEXION WHITENING dagkrem
Himalaya dagkrem gir en strålende glød og lysere hudfarge. Lett og oljefri, beriket med unike urteekstrakter og CINNABLO for å tilby tre effektive løsninger:
-Fukter huden
-Lyse opp hudfarge
-Renser hud

Banebrytende urte sunblock CINNABLO å gir UV beskyttelse og hindrer huden formørkning.

Viktige ingredienser:
Lakris er kjent for å hjelpe lysne huden og fade mørke flekker og urenheter , for å gi huden din en lysere hudfarge ved å hemme melanin syntese.

WHITE Dammer er en rik kilde til flavonoider og fenoler som viser at
å være en kraftig antioksidant. Den bidrar til å redusere mild pigmentering og flekker, noe som resulterer i en jevn hudtone.

Clear Complexion Whitening Day Cream er dermatologisk testet, ikke-komedogenisk, fri fra mineraloljer og parabener og allergivennlig .

50g


Pris: 200.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SRT07
GLOW anti-aldringskremen
En luksuriøs fuktighetskrem som gir maksimal næring og glød til huden. Effektivt jevner nakke linjer og overleppen .

For normal hud: rens huden med rensing før påføring. For tørr hud - krem kan brukes direkte.

75mlPris: 172.00 NOK (Ekskl.mva)
BACK TO TOP