Øyevippeforlengelse > Remover

Trygge rengjøringsmiddel for det ømt øyeområdet

Sminke, støv og olje er skadelige for øyevippeforlengelse. Med rengjøringsmiddel kan du trygt holde det lengre og sunnere. På Ashta har vi forskjellige rengjøringsmidler som strekker fra Premium jordbærduftende eller med duft av phytoncides, Neicha øyesminke remover og rengjøring med vitamin C. Vi har også et middel for å eliminere lim lukt under prosedyren. Disse produkter er spesielt utviklet for å rense området rundt øynene før øyevippeforlengelse og daglig rengjøring  av vipper. Enkel å bruke, sikker og hygienisk, hjelper rengjøringen til en langvarig øyevippeforlengelse. Påfør direkte på vipper og tørk med bomull eller lignende.

Kjøpt fra ledende produsenter som oppfyller bransjestandarder, garanterer vi sikkerheten til deg eller dine kunder. Vi har også produkter som Primer-Longer Extension Coating som hjelper til å fjerne protein fra naturlige vipper, og tillate at limet tørkes raskere og bindingsstyrken øker.


Art.nr: E-100
Excellent Kremet Lim Fjerner
Excellent Cream Remover fjerner helt alle falske øyevipper på samme gang uten irritasjon.

Sett øyelapper under øynene.
Påfør Cream Remover på vippene. (med 1mm avstand fra øye røtter) Vent noen minutter mens limet er oppløst. Ta av falske vipper ved hjelp av bomullspinne eller pinsett. Rense vippene med våt bomullsdott.

15ml

Pris: 148.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: E-102
Premium Eyelash Extensions Lim Fjerner (Gel)
Denne gel fjerner extensions fra naturlige vipper lett uten noen skader.
Bra for sensitive øyne.
Det anbefales en sittende stilling under fjerningen. Hold vekk fra øynene. Etter fjerningen vask øynene med rent vann.

15ml


Pris: 128.00 NOK (Ekskl.mva)
BACK TO TOP