Tatovering > Power Supply

Digitale strømforsyninger for jevn tatoveringsarbeid

Leter du etter en ny tatoverings strømforsyning for ditt profesjonelle tattoo studio? Vel, det er mange strømforsyningssystemer du kan velge å bruke. Men hver strømforsyning tilbyr det samme: En kontrollert flyten av strøm fra det vedlagte systemet til tatoveringsmaskinen. Dette muliggjør en mye jevnere og effektiv tatovering prosess. Vi på Ashta har en samling av tatovering strømforsyninger som kan passe dine budsjett og krav. Strømforsyninger kommer i et komplett utvalg av digitale tatoveringsenheter, som følger med clip cord, strømkabel og fotpedal.  Alt fra digitale LCD- og LED-strømforsyninger til oppladbare trådløse strømforsyninger, har vi alt du kan velge mellom.


Art.nr: T-120
Oppladbar Power Supply med trdløs Fotpedal
Profesjonell fotpedal er laget i kraftig, polert rustfritt stål og har en sklisikker gummi pute for komfort. Stor 360 graders pedalen har kontinuerlig modus-trykk av og påfunksjon.

Det oppladbare batteriet i strømforsyningen gir konstant strøm selv uten stikkontakt. Fotpedalen bruker en 9v alkalisk batteri, og det kan kobles inn hvis batteriet går tomt.

* Varer i 8 timer
* Inngang AC: 100V-240V,
* Utgang: 1-16V
* Trådløs rekkevidde ca. 50 meter.

Inkluderer:
Oppladbart Power Supply
Trådløs Foot Pedal
Strømledning


Pris: 700.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: T-123
Mini Tatoverings Power Supply
Denne Mini tatovering strømforsyning i et litenaAluminium skall er lett og solid i størrelse av en sigar aske. Laget med elite teknikk.
Den passer for alle slags tatoverings maskiner.

Inngang: 100-240VAC 50/60Hz
Inngang Strøm: 1.5A
Utgang : 0-18VDC ± 2% (kan settes innen rekkevidde)
Utgang Strøm: 1.5A

Størrelse: L 8cm x W 7cm x H 2.4cm

Power Supply leveres med strømkabel
Pris: 400.00 NOK (Ekskl.mva)
BACK TO TOP