Hud & Kropp > Naturlige Perfym Oljer

NATURLIGE Parfyme Olje er navnet til den velduftende olje laget av ekstrakter av blomster, urter, tre, osv .. Det er de reneste alkoholfrie dufter og de mest varige parfymer. Hver av duft er et kunstverk. Noen blandinger ligner de naturlig forekommende dufter som Ros, Jasmine, eller Sandeltre, mens andre dufter er individuelle kunstverk, en vakker skapelse av en parfymer.NATURLIG INDISK parfyme olje laget av blomsterblader som destilleres i vann med lav varme og trykk. Noen oljer inneholder også eksotiske tresorter, krydder og harpiks. Over flere uker, damp som inneholder duft oljer samles i en beholder med mild sandeltre olje. Der oljene blandes sammen til sandeltre er fullstendig mettet med duften av blomstene. I parfymekunsten brukes sandeltre olje som en "base", eller "bindemiddel". Det binder seg med duftoljer molekyler og tillater deres finesser at utvikles. Parfyme olje basert på sandelolje varer lenger enn hvis blomster olje ble bæret av seg selv. Sandeltre-basert oljer faktisk blir bedre med årene. Du finner ikke en mer naturlig parfyme enn en sann NATURLIG parfyme olje!HELBREDELSE MED DUFTER Den daglige bruken av rene natur dufter produserer mild eufori og fredelige følelser. I ayurvedisk medisin NATURLIG parfyme oljes produksjon er en gammel kunst og vitenskap som har gått i arv i hundrevis av år. Det er terapeutisk viktig å bruke olje direkte på huden: håndledd pulsområder, Chakraene og Marma punkter, i tredje øyet, over hjertet (anahata chakra) bak ørene eller under hårlinje for å la oljen bli absorbert helt inn i huden skønsomt og subtilt omgi kroppen. Parfyme oljes aromatiske effekter er beroligende, pust, hjerte og nervesystem regulerende.BRUK: Naturlig Parfyme Olje er for kroppen din. Du kan også bruke olje i Aromalamper og badevannet og du kan blande parfyme olje med en base olje som t.ex mandel eller aprikos olje. Parfyme oljer bruks også i hud / hår produkter.


Art.nr: SPO01
Mogra parfyme olje
Mogra parfyme olje har fengslende duften av jasmin i en sandeltre bas.. Mogra mye brukt i parfymer. Den kan også brukes til å sette en duft i eksotiske skjønnhetsprodukter eller parfymeoljer.

10ml


Pris: 100.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SPO03
Sandeltre parfyme olje
Sandeltre parfyme olje er forberedt fra reneste kvalitet av sandeltre olje.. Kjent for sin eksotiske duft, medisinsk verdi og religiøs betydning, er sandeltre attar svårt populær. Den brukt i en rekke formel som aromaterapi, urtemedisin, kosmetikk, parfymer osv.

10ml


Pris: 120.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SPO04
Hina parfyme olje
Prosessen for å lage Hina parfyme olje er svårt avansert og krever mange trinn, så mange som seksti naturlige ingredienser inngår i denne produksjon som foregår over et par måneder.
Hina er en blanding av parfyme produsert fra naturlige urter og krydder, aromatiske harpiks. Med sin rike musky lukt og sandeltreolje i base, gir Hina en orientalsk not.

10ml


Pris: 120.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SPO05
Musk Amber parfyme olje (hvit musk)
Musk Amber parfyme olje er en av de mest populære dufter. Denne attar har blitt blandet for å gi en myk og musky overtone. Amber Musk parfyme olje er veldig kjent for sitt afrodisiakum karakteristikk.

10ml


Pris: 120.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SPO06
Night Queen parfyme olje
Night Queen blomst fra Nilgiri Hills i Sør-India høstes om natten. Søte duften av blomstene, fortelles, tiltrekker kobraer!
Night Queen er et deilig kompleks og mesterlig blomsterl duft. Det lukter varm og veldig spiselig. Citron-peon-fersken og jordnær kombinasjon med en aromatisk samspill som er fantastisk glad og luksuriøse

10ml


Pris: 100.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SPO08
Krishna Priya parfyme olje
Krishna Priya Parfyme olje er en blanding av parfymer produsert fra blomster, krydde og aromatiske harpiks. Med sin rike blomster-jord-krydret lukt med sandeltreolje base, er Krishna Priya en av de mest populære dufter.

10ml


Pris: 116.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SPO09
Kaliya Krishna parfyme olje
Kaliya Krishna parfyme olje er kjent for sin Soft feminin duft laget av antall blomsterdufter.

10ml


Pris: 116.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SP10
Vanilje parfyme olje
Vanilla har sin opprinnelse i Mexico, en av de dyreste krydder og brukes som smakstilsetning i kaker, iskrem og andre retter. P.ga sin smak og lukt, har vanilje også mange ikke-kulinariske bruksområder, slik som parfymer.

10ml


Pris: 120.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SPO11
Parijat parfyme olje
Parijat sterkt duftende blomster som åpnes om natten og sprer sin duft i området rundt med en intenst søt floral aroma.

10ml


Pris: 116.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: SPO12
Parijat parfyme olje
Radhe Shyam er en blanding av parfymer produsert fra blomster, krydder og aromatiske harpiks. Med sin rike blomster-krydret lukt med sandeltre olje base, gir Radhe Shyam en dyp sofistikert duft.

10ml


Pris: 116.00 NOK (Ekskl.mva)
BACK TO TOP