Infeksjonskontroll > Forbruksartikler

Lette i bruk engangskle og tilbehørI skjønnhets- eller helsesektoren spiller engangsmidler, for eksempel ansiktsmaske og forkle, en avgjørende rolle i personlig sikkerhet. I lys av dette tilbyr vi på Ashta et utvalg av disponible produkter som er pålitelige og gir et godt beskyttelsesnivå under prosedyrene. Ansiktsmaske og forkle er perfekte for de fleste kliniske miljøer og tilbyr et standard beskyttelsesnivå.

Ashta tilbyr kunder en rekke av engangsprodukter som kreves i skjønnhetsindustri. Vi forstår viktigheten av disse produktene i bransjen, og oppfordrer derfor våre kunder til ikke å gå på kompromiss med sikkerheten. Vi spesialiserer oss på leveranser av kvalitets engangsprodukter innen skjønnhetsindustrien til salonger, kosmetiske klinikker, tatoveringsstudier, osv. hvor sikkerhetsutstyr er et krav. Vårt lager henvender engangsklær til et bredt spekter av yrker. I dag har vi en løsning for beskyttelse engangsklær og tilbehør innen skjønnhetsindustrien, som er 100% pålitelige og sikre.


Art.nr: I-1
Engangs Forkle
Disponibel Forkle med nakke åpning og to bånd.

Materiale: polyeten

Størrelse: 75cm x 110cm

Alternativ Pris/stk Ant.
  1 stk  
1stk 3.00
100stk 100.00
Art.nr: I-2
Engangs Ermer
Det anbefales å dekke dine armer mens du tatoverer spesielt om du har noen skrammer eller sår på armene dine.

Materiale: PE

Størrelse: 40cm x 20cm

10stk


Pris: 20.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: I-3
Tungespatel
Tre tungespatler brukes ved Piercing, Tatovering og Permanent Makeup prosedyre(for å fjerne en dose med vaselin eller andre kremete stoffer fra sine beholdere for videre bruk), for voksing prosedyre osv.

Pris for 1boks; 100stk tungespatler / boks


Pris: 56.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: I-4
Plast pinsett
Bruk pinsett når du trenger å plukke opp objekter for å opprettholde sin rene status og eliminere bakteriell overføring.
Bruk denne pinsett, for eksempel, for å plukke opp rengjørings servietter fra beholderen, smykker, ved arbeid med presisjonshåndtering uten metall kontakt osv.

Pris for 1stk; 1stk pinsett/pose


Pris: 6.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: I-5
Engangs Tatoverings Maskin Deksler
Dekk maskinen når du tatoverer slik at blekk og blod ikke kommer på den. Det vil redusere smitte risiko. Husk også at Tatoverings maskinen må alltid rengjøres med passende middel før og etter tatoveringen.

Størrelse: 130mm x130mm

250pcs/boks


Pris: 80.00 NOK (Ekskl.mva)
Art.nr: I-6
Engangs Clip Cord deksler
Skyv clip cord inn i dekselet enkel og rask.
50 eller 100 stk individuelle clip cord / pose

Lengde: 50cm
Bredde: 5cm
Alternativ Pris/stk Ant.
  1 stk  
50 stk 48.00
100 stk 82.00
250 stk 182.00
BACK TO TOP